Tjenare, alla Internetsurfare!

Jag heter Emil Björklund och jag blev 15 år den 8 mars 1996. Mina huvud intressen är Simning, Scouting (med segling) och Data här i Sollentuna.

Simmar gör jag två gånger i veckan i simhallen med mina simpolare. Mina simpolare är mellan 14 och 18 år och mina simtränare är födda 76 och 77. Med dom spelar jag fotboll, brännboll, styrkar och har videokvällar. Med vissa är jag även ibland med på fritiden och spelar dator och har askul! På kristihim ska vi på simläger i tre dagar

På scouterna seglar vi nästan direkt efter att isen gått upp, vi har segelhajker och Eskadrar på somrarna. Från senhösten till början av våren är vi på vinterhajker, har kul på våra avdelningsträffar och lär oss lite om sjön. Vi är även med på många tävlingar, både på land och i vatten (vi vinner de flesta).

Hemma har vi två macar, som en av dom snart är ansluten till internet. Än så länge surfar jag bara på stingnet tills jag får internet. Jag spelar mycket och mina bästa spel är WarLords, Civilisation, Lemings och Sim City 2000. (Denna internetsida är skriven hos en kompis).

Jag bor i en villa i Sollentuna vid Norrviken, där jag seglar ibland. Vi har också ett land i Torshälla vid Mälaren, där är det härligt på somrarna. Jag har två syskon som är yngre och vi har ett akvarium. Jag lyssnar självklart på Punkmusik, som Dia Salma, DLK och Radioaktiva Räkor.

Jag gillar även att resa, sommaren -95 var vi i USA, där vi bla. träffade pappas bekanta och reste runt till olika ställen med bil i västra USA.

Här kan du se på lite fler bilder - jag hoppas du har ett snabbt modem :-)


Emil Björklund
Solängsvägen 43
S-191 54 Sollentuna
Sweden
Tel: 08-754 56 51